Äldreboende blir verklighet

Regnbågens kooperativa hyresrättsförening kommer att att hyra ett trettiotal seniorlägenheter samt en övernattnings-lägenhet på Sandhamnsgatan 6 på Gärdet. Regnbågen seniorboende ligger i direkt anslutning till servicehuset Rio vilket gör att de boende i seniorlägenheterna har tillgång till vårdcentral, fotvård, frisör och restaurang. 

Inflyttning i Regnbågens seniorboende på Sandhamnsgatan 6 på Gärdet kan ske tidigast hösten 2013. Mer information gällande lägenheternas storlek, månadshyra och anmälningsavgift, samt hur en anmäler sig till boendekön kommer under försommaren på föreningens hemsida http://www.regnbagen.net 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s