Välkommen på Sommarfest hos RFSL Stockholm!

Rainbow_sunDen 12 juni kl. 18:00-20:00 är du som medlem, volontär och aktivist hos RFSL Stockholm välkommen på sommarfest.

Detta är en kväll öppen för alla, det vill säga både för dig som är aktiv inom föreningen men också för dig som kanske är ny medlem hos oss och vill lära känna föreningen bättre.

Tillsammans firar vi in sommaren på huset med bl.a. alkoholfri dryck, jordgubbar och glass och grillade marshmallows, men också med fint häng och sommarpyssel.

VILL DU UPPTRÄDA med ditt band/orkester/dansgrupp/dragshow/magi/annat? Hör i så fall av dig till katarina@rfslstockholm.se.

Vi ses i RFSL Stockholms lokaler på Sveavägen 59, 1 tr. Vi hoppas att många väljer att komma och dela denna kväll med oss.

2 reaktioner på ”Välkommen på Sommarfest hos RFSL Stockholm!

  1. Hej! kan man komma ändå om man inte är medlem, alltså jag vill bara prova typ 4 gånger komma innan jag bestämmer mej? och plus är jag lesbisk ❤

    • Hej Nina. Du är supervälkommen även om du inte är medlem. Det är ett perfekt tillfälle för dig att lära känna föreningen mer och sedan besluta om du vill vara medlem eller inte. VI syns på Sommarfesten..

Kommentarer inaktiverade.