Kom till Hbtq och brädspelare!

Nu drar vi igång gruppen ”Hbtq och brädspelare” igen! Gruppen för alla som gillar att spela brädspel och vill göra det i en inkluderande gemenskap utan homofobi, transfobi och sexism. Givetvis är alla medvetna om att det finns fler kön än två och respekterar självvalda pronomen.

Det spelar ingen roll om du är en erfaren brädspelare eller nyfiken på att provspela – det här är en möjlighet att träffa andra HBTQ-personer och samtidigt spela en massa roliga brädspel. Tänk på att det inte finns något spelbibliotek – så ta med de spel du gillar att spela, och tror att andra skulle gilla!

Vi ses söndagen 29/11 kl.13-20.

Välkommen till RFSL-huset, Sveavägen 59, 1 trappa. Porttelefon: RFSL Stockholm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s