En ny vice ordförande är nu vald!

MAGNUS KOLSJÖ

Magnus är 44 år och förlovad med Simon som han bor tillsammans med i Kallhäll norr om Stockholm. Magnus har suttit i förbundsstyrelsen i två år. De kommande åren vill han arbeta med RFSL:s påverkansarbete, internationella frågor, frågor om asyl och migration, stödet till RFSL:s avdelningar samt arbeta för att förbättra möjligheten för hbtq-personer att vara aktiva i idrottsliv, ideella organisationer och religiösa samfund. Magnus arbetar idag som utredare på Fackförbundet ST och har tidigare arbetat i riksdagen och Finansdepartementet för Kristdemokraterna. Han har även varit vice distriktsordförande för Kristdemokraterna i Stockholms län.

kolsjocc88-magnus-2-300x200.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s