Release Transkalendern 2019 ikväll den 22/11!!

Varmt välkomna på release av Transkalendern 2019 ikväll 22/11!
(english below)

För sjätte året i rad har RFSL Stockholm samarbetat med transcommunityt och satt ihop en väggkalender full av sprakande trans-representation! Detta är något vi är otroligt stolta över. Kom och fira detta med oss ikväll på Bitter Pills i Hornstull mellan kl 19-21. Det är revolutionärt att vara TRANS!  Årets fotograf är Lo River Lööf <3. Den kommer finnas på plats ikväll med kameran för er som inte fick plats i året kalender.

Transkalendern 2019 kommer att vara gratis så att alla som vill ha en ska kunna få en. Men för att vi ska kunna göra en ny kalender 2020 är vi beroende av donationer från er. Swisha därför gärna en valfri summa mellan 25-350 kr (kalenderns produktionskostnad är ca 150 kr) och märk donationen ”Transkalendern2020”. Tusen tack i förskott!

Viktig tillgänglighetsinfo: Tänk på de som har svårt för starka dofter och lämna parfymen hemma i flaskan 🙂

Hoppas vi ses ikväll!

_______________________________________________________________

Warmly welcome to the release of Transkalendern 2019 tonight 22/11!

For the sixth year in a row RFSL Stockholm together with the trans community has put together a wall calendar filled with sparkling trans representation. This we are very very proud of! Kom and celebrate with us tonight at Bitter Pills, Hornstull at 7-9pm. It’s revolutionary to be TRANS! This year’s photographer is Lo River Lööf. They will be at the release today with their camera ready to take portraits of those of you who are not in 2019’s calendar.

Transkalendern 2019 will be free, so that everyone who wants a copy should get one. But, in order for us to be able to make a new calendar for 2020 we depend on donations from you. So please swish us an amount between 25-350 sek (the production prize for the calendar is 150 sek) and mark your donation ”Transkalendern2020”. Thank you in advance!

Important accessibility information: Please be mindful of those who have troubles with strong scents and leave your perfume at home in the bottle 🙂

Hope to see you tonight!