kondombanner_v13

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du vara del av en verksamhet som arbetar med säkrare sex, hiv och sexualhälsa för killar och transpersoner? Vi söker dig hbtq-kille över 20 år som tycker att hiv är en viktig fråga, som vi behöver prata mer om, och vill engagera dig i Sexperternas uppsökande verksamheter på internet och på Stockholms gayklubbar.

Vi arbetar enligt metoden ”lika lär lika”, vilket innebär att du som informatör själv är en del av målgruppen. Vår målgrupp är killar som har sex med killar och transpersoner av alla kön. Känner du dig träffad, sök!

Det är jättepositivt om du kan fler språk än svenska och engelska. Du behöver inga förkunskaper, utan det är viktigare att du har stort engagemang och intresse för säkrare sex. Vi erbjuder dig en utbildning för att du ska kunna klara uppdraget. Den består av fyra utbildningsdagar under två helger: 10 & 11 maj, samt 24 & 25 maj.

Som informatör hos oss räknas du som volontär, men du får en ersättning när du informerar på uppdrag av oss.

Låter det som något för dig? Skicka ett mail där du kort presenterar dig själv, berättar om du har erfarenhet från något liknande, och vad som gör dig lämpad för uppdraget, till:

hivinfo@rfslstockholm.se

Senast den 4 maj vill vi ha ditt mail, men gärna tidigare – vi kommer att kalla till intervju fortlöpande. Skriv ”Ansökan: Sexperterna” i ämnesraden.