KANDIDERA TILL RFSL STOCKHOLMS STYRELSE 2021 

Det spelar ingen roll vilken bakgrund du har, om du är ung, pensionär, arbetssökande, nyanländ eller bara söker ett givande sammanhang med likasinnade. 

Det viktiga för oss är viljan att bidra med just din unika person, dina idéer och ditt engagemang. Kanske har du någon fråga du brinner särskilt för? Kanske gillar du infytande? Eller den positiva känsla som ideellt engagemang brukar föra med sig? 

Vi söker dig som har lust att bli en del av vårt team 2021. Vi söker också mångfald – en variation av ledamöter med olika kompetenser, perspektiv och erfarenheter som vill vara med och utveckla RFSL Stockholms verksamhet. 

På årsmötet väljer medlemmarna vilka som ska sitta i styrelsen samt valberedning och revisorer för kommande år. I år väljer vi även kongressombud till RFSL:s kongress i höst. Kanske är just du den person som mötet beslutar sig för att välja den 20 mars 2021. 

Nominera gärna dig själv eller någon du känner genom att skicka en kort presentation av den du vill nominera samt en motivering till valberedning@stockholm.rfsl.se. Om du nominerar någon annan än dig själv – fråga personen först. Glöm inte att skicka med kontaktuppgifter till den du nominerar så att valberedningen kan kontakta personen! 

Sista nomineringsdag är den 22 januari 2021. 

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till: styrelse@stockholm.rfsl.se eller valberedning@stockholm.rfsl.se