almodovar-affischDen 5 juli hade den spanske regissören Pedro Almodovars nya komedi “Kära passagerare” premiär. I samband med filmens biovisningar runt om i landet erbjuder RFSL i samarbete med TriArt Film, 2 fribiljetter till dig som blir medlem i RFSL och tidigare inte varit det.

Allt du behöver göra är att gå in på www.rfsl.se/blimedlem och betala 100 kr , biljetterna värda 200 kr kommer sedan tillsammans med ditt medlemskort och är giltiga så länge filmen går. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Filmens handling:
“Kära passagerare” utspelar sig på ett flygplan som plötsligen får tekniska problem. Under stor press börjar passagerarna berätta för varandra om sina innersta hemligheter. Och i centrum står tre manliga flygvärdinnor som har sin alldeles speciella syn på krishantering…

Är du intresserad? Se en trailer av filmen här: http://www.triart.se/bio/article87046.ece. Där kan du även läsa ett uttalande av regissören Pedro Almodovar själv, där han beskriver filmen som en vild komedi där gränser inte tycks finnas.