Vilka är vi?

Egalia är en mötesplats för hbtq-personer (homosexuella, bisexuella, transpersoner och queera) i åldrarna 13-19 år och drivs av RFSL Stockholm*. Nu ska Egalia starta upp ett pilotprojekt på 1 år med syftet att öppna en mötesplats för unga hbtq-personer även i Skärholmen. Mötesplatsen blir främst till för ungdomar i stadsdelen och närliggande områden och kommuner. Egalia Skärholmen kommer att vara en förlängning av den befintliga verksamheten Egalia. De båda verksamheterna erbjuder besökarna en trygg och ledarledd mötesplats där de får träffa andra i liknande situation och kan bli sedda och stärkta i sina identiteter. Verksamheterna organiseras, samordnas och utvecklas av en anställd projektledare och volontära Egalialedare bemannar öppetkvällarna. Befintliga Egalia har funnits i 12 år och har öppet två kvällar i veckan i RFSL Stockholms lokaler i Danvikstull. Egalia Skärholmen kommer under pilotprojektet att hålla öppet en kväll i veckan

Läs mer om anställningen, och vilka kompetenser vi eftersöker här: PROJEKTLEDARE EGALIA

Allt arbete inom tjänsten sker i linje med RFSL Stockholms stadgar och RFSLs principprogram

Uppdragets villkor

Omfattning: Visstid 100 % till 30 april 2020, med möjlighet till förlängning om fortsatta medel beviljas  

Tillträde: Omgående

Arbetsvillkor: På RFSL Stockholm har vi kollektivavtal, 30 timmars arbetsvecka (!), 30 dagars semester och friskvårdsbidrag.

Arbetsplats: RFSL Stockholm, Alsnögatan 7, våning 3, Danvikstull.

Sista ansökningsdag: 2 juni 2019

Kontaktperson: Jenny Eiseb Söderstrand – jenny.soderstrand@stockholm.rfsl.se

Fackliga frågor: Ida Östlund – ida.ostlund@stockholm.rfsl.se

Information om rekryteringen

Kort ansökningstid! Ansök senast 2 juni 2019 genom ett formulär på följande länk: Ansökningsformulär

Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi behandlar ansökningar löpande. Du som uppfyller bedömningskriterierna för tjänsten kommer att gå vidare till nästa steg i rekryteringsprocessen. Detta omfattar en intervju, vilka kommer att ske löpande. Utifrån bedömningen av formulärets kvalitet samt intervjun kommer vi sedan att välja ut den sökande som bäst uppfyller de kompetenser som efterfrågas.

Vi tar INTE emot ansökningar per e-post och kommer inte att läsa CV eller personligt brev.

Läs gärna mer om Egalia på www.egaliaung.se


* Egalia Skärholmen finansieras av Region Stockholm och befintliga Egalia av Stockholms stad.