Pontus/Charlotte

pontuscharlottePontus/Charlotte är den kombinerade yta som fås om vikväggen mellan lokalerna Pontus Wikner och Charlotte  tas bort. Genom att ta bort vikväggen skapas ett stort rum, som kan bli en större föreläsningssal eller användas för möten och evenemang med upp till 50 personer närvarande.

Tillgängligheten i lokalen förändras inte nämnvärt när rummen kombineras; det enda som förändras är att det är en liten höjning emellan rummen där vikväggen normalt sett löper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s