Pride of Color – vilande

Pride Of Color är en antirasistisk, separatistisk, feministisk och intersektionellt tänkande medlemsgrupp under RFSL. Det vi på POC jobbar med är att lyfta den synliga underrepresentationen i samhället av blattequeers. Det finns subliminala och uppenbara tillfällen där vår minoritet ofta sveps under mattan, och det är exakt det vi försöker motverka. Vi vill nu, efter paraden, utvidga våra möjligheter. Hädanefter vill vi skapa ett forum/mötesplats för unga/äldre rasifierade queer, bi, transpersoner och ickebinära att känna sig trygga och inte konstant behöva kvävas i de vita rummen som finns i dagsläget.

Pride Of Color startades som ett pridetåg, men efterskalvet visade sig vara otroligt positivt och nu är vi en medlemsgrupp under RFSL. Vi vill skapa ett ställe där unga och äldre ska kunna känna att de är säkra och inte behöver oroa sig för att de inte följer den vitnormativa uppbyggnaden av HBTQI-samhället. Om ni vill vända er till oss angående vardagliga problem, eller vad som helst egentligen, kommer vi att besvara er.

Framöver kommer vi att arrangera workshops, allmänna trevliga aktiviteter och separatistiska seminarium på diverse ställen. Vi ser fram emot att träffa alla som delar likasinnade tankar/ideologier som vi!

För kontakt kan ni nå ut till grundarna till Pride Of Color, Agri Ibrahim och Jón Alaiwan.

Kontakt:
prideofcolor@stockholm.rfsl.se
agriibrahim2@gmail.com
jon.alaiwan@gmail.com

Facebook: Pride Of Color

Instagram: prideofcolororg