Kontakt

Postadress och besöksadress:

RFSL Stockholm
Alsnögatan 7, plan 3
116 41, Stockholm

Karta


Telefonnummer: 
08- 501 629 50 (Telefontid är onsdagar kl 13-15)
Hitta telefonnummer till vår personal på Personal-sidan

E-mail: info@stockholm.rfsl.se
Observera att det bästa sättet att nå oss är via e-post!

Faxnummer: 08-501 629 99

Organisationsnr:  
802007-1729

 

32 reaktioner på ”Kontakt

 1. Hej Tove. Jag skickar vidare ditt inlägg här till vår invandrarkonsulent och ser om han kanske har några tips/idéer eller så.

  Har du möjligen en mailadress vi kan nå dig på? Du kan maila den till mig (kim@rfslstockholm.se) så att du kan få ett svar 🙂

  Mvh Kim (Styrelseledamot)

 2. Hej! Jag är en tjej från Örebro som läst att ni ska ha queerkizomba på lördag-kvällar. Jag undrar, är det något ni har nu eller var det gammal info jag läste?
  Skulle vara så spännand att komma nu till helgen o vara med på den om det är så att ni arrangerar kizomba.

  Mvh Linda /rfsl-medlem i Örebro

 3. Hej! Jag är sfi-lärare i Uppsala och skulle vilja veta om ni har någon ”newcommers”-verksamhet i Uppsala. Jag förutsätter att en del av mina elever döljer en homosexualitet och tänker mig att det skulle vara bra för dem att möta andra i samma situation eller som vågat ”ta steget ut” i Sverige.

  • Hej Timone! Vi kände inte till det här, så vi kollade upp det och det verkar som att det är en en artikel som har några år på nacken som du har fått tag på. Så nej tyvärr, vi anordnar inget tjejläger 2015.
   MVH RFSL Stockholm

 4. Hittade en gammal tråd om QueerKizomba på er hemsida.

  Har ni någon kontakt med de som anordnade detta?

  Jag är jätteintresserad av att komma i kontakt med dem.

  Tack!

  • Hej! Kizomban är såvitt vi vet nedlagd på obestämd tid tyvärr. Men ifall den kommer igång igen kommer vi självklart att informera om det!

 5. Hej!

  Jag har mailat Nätverket Asexuell men inte fått nåt svar, samt gått in på bloggen och sett att den inte uppdaterats sedan Pride. Undrar därför helt enkelt om nätverket finns kvar, eller om ni erbjuder nåt liknande?

  • Hej!
   Nätverket finns kvar, men det har fattats energi sista halvåret… Den aktivitet som finns nu händer i stort sett i Facebookgruppen Nätverket Asexuell.
   Där planeras just nu en informell träff på café eller restaurang i Stockholm under mars.
   Vi ska försöka kolla av mailen också, men hoppas att du kanske vill kontakta oss via Facebook 🙂

 6. Hej!
  Nätverket finns kvar, men det har saknats energi sen i somras…
  Den aktivitet som finns nu händer framförallt i Facebookgruppen Nätverket Asexuell. Just nu planeras t.ex. en informell träff på café eller restaurang i Stockholm under mars.
  Vi ska försöka kolla av mailen, men hoppas att du kanske vill kontakta oss via Facebook 🙂
  Rikkert Hasselrot

 7. Hello

  My name is (Iraqi) 31 I’m Currently in Dubai with my boyfriend A (Iranian) 24. We are learning Swedish Language because we need to really move to Sweden to get married and find a safe place to live and work. Please we need your help to reach Sweden. We will learn the language and work. We are are hard working guys and willing to start a safe and stable life . But in our countries we will be executed for being gay.
  At least guide us how we can start applying to move their as couple. I look forward to hearing from you. Please the sooner you answer us might really make a difference in our life.

  Thank you in advance

  • Hello Saif,

   Unfortunately, we do not have the possibility to help you get into Sweden. What we can do is answer questions you have about your situation and guide you to how you can reach your goal of coming to Sweden. Please send all your questions to our migration consultant at pablo@rfslstockholm.se, and he will answer your questions as best as he can.

 8. Hej! Jag är på jakt efter transkalendern för 2015. Alltså inte den nya utan den som släpptes 2014. Går den att köpa någonstans?

 9. Hej.
  Kan man boka tid hos eran kurator för samtal/bedömning inför insemination mellan samkönat par?
  Vi bor i Sthlm landsting men ska ställa oss i kö i Örebro, då önskade dom att vi redan gjort kurstorsantalet och blivit bedömda.
  Vi vet inte riktigt var man kan göra det privat och fick tipset att kontakta er.

 10. Hej jag missade att titta in i tältet i Parken o få kontakt med GAY SENIORER, vore kul att i framtiden få uppgifter om aktiviteter.

 11. Hej jag är trans tjej jag bor i litten stad. jag blivit mobbad på grund av jag är trans jag har hört att stora städer är bättre för transa. kan ni snälla hjälpa mig att flytta till stockholm min sos kan hjälpa mig att betala hyra. jag är bara 17 år jag går på skolan. Jag känner otrygg här jag bor. Jag vill hjälp om er om ni hjälpa mig om det?

 12. Hej,
  Jag söker akut stöd för mitt barn som nu är ung vuxen. Hen har precis kommit ut till mig som ickebinär och har svårt att våga gå vidare. Mitt barn har burit på detta sedan 11årsåldern och blivit vårdad som ångestsjukdom och blivit ganska ifrågasatt. Vi är i behov av snabb kontakt och stöd då ångesten över att komma ut tagit över hens värld.
  Tacksam för svar.

 13. Hej, är förälder som gärna vill ha kontakt med annan förälder för råd och stöd. Känner mig ensam, vilsen och förvirrad.
  Bor i Frankrike men har fritidshus i Roslagen där jag befinner mig nu.
  Mvh Anne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s