Gayseniorerna vill bidra till gemenskap och sociala kontakter för äldre homo- och bisexuella män. Verksamheten startade 1987. Förutom seniorcaféet har vi flera regelbundna aktiviteter, bl.a. tisdagspromenader och fredagsbad. Nu och då ordnar vi en fest, en utflykt eller en resa. Mer information hittar du i vårt nyhetsbrev, som skickas ut med e-post till alla som anmält sin e-postadress till vår kontaktlista.

Seniorcaféet. Onsdag eftermiddag fikar Gay-Seniorerna som vanligt på Hyllan hos RFSL-Stockholm, Sveavägen 59, 1 trappa. T-bana: Rådmansgatan. Tid: Vi samlas från kl.14.30. Kaffe/te och bröd serveras kl.15.00. Avgift: 20 kronor. Betala helst med tjugokronorssedel, inte med mynt. Öppet hus! Alla är välkomna!
Onsdagspuben. Efter seniorcaféet fortsätter alla som har lust till en pub  i närheten för att ta en öl eller ett glas vin och prata en stund till.
Gaygympan. Onsdagar kl. 19.30. Friskis & Svettis lokaler,  Sveavägen 63/Kungstensgatan 39,  (vid Handelshögskolan) ingång runt hörnet från Kungstensgatan.
Matlagen. Det nya matlaget gör sommaruppehåll och återkommer den 1 sept.
Vårfesten går av stapeln idag den 26 maj.
Fredagsbad. På fredagar brukar ett gäng Gay-Seniorer bada och umgås på Liljeholmsbadet. Det är öppet endast för herrar hela fredagen, men de flesta av oss brukar komma omkring kl.15.00. Samma entréavgifter som på alla kommunala bad. Efter badet kanske vi går och tar en öl och/eller  äter en bit mat tillsammans.
För dig som föredrar Storkyrkobadet:  Det är herröppet tre gånger i veckan – tisdagar, fredagar och söndagar kl.17.00–20.30. Pris för pensionärer: 40 kronor. Rabatt för medlemmar.

Kontakta oss/Contact us:
gayseniorerna@stockholm.rfsl.se