Flatpatrullen

Hej tjejer kolla hit!!

Är du tjej som är homo, bi, trans eller queer och vill träffa andra likasinnade?

Flatpatrullen är en medlemsgrupp för tjejer i RFSL Stockholm. Vårt mål är att sammanföra hbtq-tjejer för att skapa gemenskap och stöd. Till Flatpatrullens träffar kan en komma och bara vara sig själv. Självklart är även ni andra som stödjer RFSL Stockholm varmt välkomna!

Vi ordnar alkoholfria träffar av olika slag för att umgås och hitta på roliga saker ihop. Det kan vara knytfika och mingel, kanske spelar vi spel och fixar speed-dating för dem som vill.

Vi kommer att informera om träffarna i RFSL Stockholms kalendarium och på flatpatrullen.se. Håll också utkik på qx.se och på flator.se

Var? Vi träffas i RFSL Stockholms lokaler, som också kallas “Huset” på Sveavägen 59, mitt i centrala Stockholm. Tunnelbanan Rådmansgatan, uppgång Tegnérgatan.

Vill du veta mer? Kontakta flatpatrullen@gmail.com

4 thoughts on “Flatpatrullen

 1. Vi träffas ganska oregelbundet, ibland i RFSL:s lokaler på Sveavägen och ibland på andra ställen i stan. Vi lägger upp information om våra träffar på vår sajt http://flatpatrullen.wordpress.com/ och på vår facebooksida samt vår klubb på QX. Nästa gång vi ses blir 25 maj, då är det grillkväll. Välkomna!

  /Flatpatrullen

 2. Hej, är bi tjej. Orkar inte med alla dejtingsighter som säger sig vara gratis…men inte är det. Bor i homofobt område, mkt ensamt…singel 4,5 år nu! När har ni träffar igen?

  • Hej,

   Flatpatrullen finns som en Facebook-grupp. Om du använder Facebook och har möjlighet att söka fram Flatpatrullen där så kan du be att bli insläppt i gruppen. Det är enklaste sättet att få löpande information. Om detta inte fungerar för dig så hör av dig igen så försöker vi med något annat.

   Mvh
   Jenny (Styrelsen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s