Nu har du möjligheten att nominera dina kandidater till RFSL Stockholms årliga priser. Dessa utmärkelser är vår chans som medlemmar att tillsammans uppmärksamma personer och organisationer som – på gott eller ont – har påverkat vardagen för oss hbtqi-personer. 

Följande priser delas ut under Stockholm Pride 2021 som går av stapeln mellan 2 och 8 augusti: 

Gamla hjältars pris som går till en person som har gjort viktiga insatser för vårt hbtqi-community. 

Regnbågspriset som går till en person eller en organisation som under året som gått gjort något positivt för vårt hbtqi-community.

Rosa tisteln som går till en person eller organisation som under året som gått gjort något negativt för hbtqi-personers rättigheter.

Det är bra om personerna eller organisationerna som du nominerar har en tydlig koppling till Stockholms län. Skicka din nominering till styrelse@stockholm.rfsl.se senast lördag den 19 juni 2021. Skriv gärna en kort motivering. Årets pristagare utses bland alla inkomna förslag av RFSL Stockholms styrelse. 

Föreningen har även ett fjärde årligt pris, Årets eldsjäl, som vanligtvis delas ut på vår egen vinterfest i december. Styrelsen återkommer angående nominering till det priset.Du kan läsa mer om RFSL Stockholms årliga utmärkelser och tidigare pristagare på vår hemsida.