Hyllan

hyllanHyllan är den största lokalen i RFSL Stockholms del av Huset på Sveavägen 59, och ligger i centrum av våra lokaler. Hyllan sprudlar ofta av aktivitet från våra medlemsgrupper, projekt eller stödverksamheter, och är en naturlig samlingspunkt där även nya kontakter lätt kan skapas. På Hyllan finns exempelvis mysiga fåtöljer och soffor, ett biljardbord och ett fotbollsspel.

Lokalen är bra lämpad för exempelvis temadagar, årsmöten, fester, firanden eller större sociala händelser. Lokalen har plats för cirka 100 personer, och kan möbleras om så att det passar många olika typer av evenemang eller möten. I anslutning till Hyllan finns även våningsplanets kök, som kan användas ifall mat är en del av evenemanget. Det går även att öppna en ruta i glastaket, ifall vädret tillåter.

Fyra trappsteg skiljer Hyllan från den resterande delen av rummet. Det finns dock en ramp som kan användas för att personer med rörelsenedsättning ska kunna ta sig upp där också. I övrigt varierar tillgängligheten och framkomligheten beroende på hur hyllan möbleras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s