Timmy

timmyLokalen Timmy är en av RFSL Stockholms mest mångsidiga lokaler, och hittas genom att gå rakt fram från porten. I Timmy finns bland annat ett antal mysiga fåtöljer, en whiteboard, en projektor och en TV, och väggen är beklädd med affischer från ett antal svenska och internationella filmer med hbtq-anknytning.

I Timmy får det plats maximalt 20 personer. Till följd av lokalens mångsidighet kan lokalen lämpa sig till många olika saker, bland annat möten, filmvisningar, spelkvällar och mingel. Lokalen ska helst bokas i god tid, då den är populär bland RFSL Stockholms verksamheter och medlemsgrupper. Till följd av Timmys stora möblemang är lokalen en av de minst framkomliga hos RFSL Stockholm, vilket dock kan avhjälpas genom att ställa möblerna mot väggen.

Om Timmy
Timmy var Sveriges första föreningslokal för homosexuella, som låg på Timmermansgatan 24 i Stockholm. Timmy startades av RFSL-avdelningarna Diana och Kretsen år 1964. Lokalen användes ända fram till februari 1988, då föreningen flyttade till Huset på Sveavägen 59.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s