Material

Här har vi samlat material producerat av RFSL Stockholm som går att ladda ner eller beställa. Scrolla på sidan för att se alla. Om du har frågor om eller vill beställa något material hör gärna av dig till oss: info@stockholm.rfsl.se
***************************************************************************
 TRANSKALENDERN 2018
Nu finns den äntligen här! Transkalendern 2018!
För femte året i rad har RFSL Stockholm tillsammans med ett nytt gäng transaktivister skapat en alldeles fantastik väggkalender. Köp ditt alldeles egna exemplar för 150 kr och bidra till RFSL Stockholms arbete för transpersoner. Exempelvis Transit Stöd- och samtalsgrupper eller Newcomers Stockholm Trans.
Swisha 150 kr till 123 354 83 44.
Märk betalningen TK 2018,och skriv ditt namn och adress så skickar vi den till dig.
Om du hellre vill betala mot faktura skicka oss ett mejl, info@stockholm.rfsl.se, med dina adressuppgifter så kontaktar vi dig. Om du är intresserad av tidigare års kalendrar skicka oss ett mejl till info@stockholm.rfsl.se.
Tack för att du är med och stödjer kampen för transpersoners rättigheter!

****************************************************************************************
KOMPASSEN METOD
Kompassen är en gruppintervention för unga homosexuella, bisexuella och transpersoner. Den syftar till att stärka deltagarna och ge dem möjlighet att utveckla och öva på strategier för att hantera svåra situationer. Materialet kan också användas i grupper som inte är uttalat hbt-identifierade.
Metoden har ett hivpreventivt syfte och målet är att gruppen ska leda till minskat riskbeteende och ökad självkänsla hos deltagarna.
Ett viktigt verktyg i metoden är de 15 kortfilmer som fungerar som utgångspunkt för övningar och samtal. Vi möter i filmerna hbt-ungdomars vardagssituationer i skolan, hemma med familjen, med kompisarna. Läs mer, kolla på filmer och tjuvläs manualen genom att klicka in på Kompassens egen hemsida: www.hbtkompassen.se
Vi erbjuder utbildningar i metoden Kompassen som kan anpassas efter behov och målgrupp. För mer information och frågor maila: info@stockholm.rfsl.se.

 

 

 

 

 

 

***************************************************************************