QB_foto

Queera berättelser är berättarprojektet, för dig som är HBTQ, mellan 13-25 år och bor i Stockholmsområdet.

 
Queera berättelser är ett nystartat projekt hos Rfsl Stockholm som handlar om att utmana och lyfta fram berättelser som i vanliga fall inte syns eller hörs. Det kan t.ex. vara berättelser som tystas ner för att de inte passar in i samhällets förväntningar och normer. Genom Queera Berättelser vill vi istället skapa berättelser som inte villkoras av normsamhället. Slutproduktionen kommer att bli en bok med tillhörande skiva.

I Queera Berättelser kan du välja på att vara med i Redaktionen för Queer Berättelser eller att vara en del av Berättarträffarna.

Redaktionen passar dig som tycker om att komma med idéer gillar att spela in film och radio, göra research, intervjuer, illustrationer, skriva, fota, redigera osv. Du behöver självklart inte ha några förkunskaper!

På Berättarträffarna kommer du få möjligheten till att utveckla ditt berättande, både skriftligt och muntligt.

Om du tycker att det låter spännande och vill vara med eller bara är lite nyfiken och vill veta mer, kom på uppstartsmötet den 5 mars. Här kommer du att få mer information om projektet och möjlighet att ställa frågor.

Hör av dig senast 26 februari och meddela att du kommer till: yvell@stockholm.rfsl.se

När:5 mars
Var: Rfsl Stockholm, Sveavägen 59, Stockholm
Kl. 17:30-19:00.

Självklart blir det fika!

 

Queera Berättelser är ett samarbetsprojekt mellan Rfsl Stockholm, Fanzingo och Fabula Storytelling och drivs med medel från Arvsfonden.

qb_bild

ARV_logo_RGB