Transit samtalsgrupp

Transit samtalsgrupp är för dig som är ung och trans.

Samtalsgruppen är till för dig som är mellan 15-25 år och har funderingar kring din egen könsidentitet och/eller könsuttryck. Oavsett om du precis har börjat dina funderingar eller om du har haft de hela livet är Samtalsgruppen ett ställe där du kan prata om det du behöver. Till gruppen kan en gå för att få vara sig själv och träffa andra med liknande erfarenheter.

Kanske känner du dig varken som kille eller tjej, eller så upplever du att det kan variera från olika tider, kanske vill du förändra din kropp så att den känns mer som din kropp eller så har du andra erfarenheter av könsidentitet och trans. Detta och mycket mer snackas det om i samtalsgruppen. Det som du tycker är viktigt, tycker vi är viktigt.

Samtalsgruppen hålls av två ledare som själva har erfarenhet av att vara trans på något sätt.  Att vara med i gruppen är gratis och det brukar vara mellan 6-14 deltagare i varje grupp. Gruppen ses 9 gånger.

Anmälan
Skicka ett mail med ditt namn, din ålder och 1-3 meningar om varför du vill gå gruppen till: transit@stockholm.rfsl.se. Märk mailet ”SAMTALSGRUPP”
Föranmälan krävs då varje samtalsgrupp har ett begränsat antal platser.

Vårens grupp har redan startat!