Äntligen har vi skrivit vårt första inlägg på vår nya blogg. Premiärinlägget handlar om det roligaste vi arbetar med, nämligen våra projektbebisar.

Se här: http://www.hbtqfamiljer.se/projektbebisar/

Alla projekt har sina projektbebisar, de små idéer eller frön till idéer som vi vårdar särskilt väl. Ibland blir dessa idéer verklighet och ibland inte. Ibland blir det något annat av dessa idéer och ibland glöms de bort. Men vi har alla våra speciella önskningar och idéer som vi brinner lite extra för och som vi önskar skall bli verklighet.

Inom vårt projekt med HBTQ Familjer (som finansieras av Arvsfonden)  har vi helt andra projektbebisar. Vi har riktiga bebisar! Under de två år som projektet hittills har funnits har tre barn till föräldrar som vi mött inom projektet fötts. Känslan när dessa projektbebisar dyker upp är helt annorlunda mot när vi lyckas förverkliga andra idéer inom projektet. Det är små bebisar som har kommit till denna värld och som vi är så underbart glada över att få följa. Därför vill vi idag hylla dessa bebisar och alla andra bebisar som föds i regnbågsfamiljer/hbtq familjer. Ni är så varmt välkomna och vi ser fram emot att följa er genom livet.

Några personer som har gått vår föräldrakurs här på RFSL Stockholm, har blivit föräldrar. Jätteroligt tycker vi!