Om utbildningsverksamheten

Utbildarna hos RFSL Stockholm arbetar för att öka hbtqi-kompetens och kunskap kring likabehandlingsfrågor, normkritik och mänskliga rättigheter. Vi utbildar yrkesverksamma, organisationer och föreningar i Stockholmsregionen för att ge perspektiv och verktyg för att skapa inkluderande rum – med hbtqi i fokus!

Vi erbjuder såväl kortare informationsinsatser i form av föreläsningar och workshops, som längre och processinriktade utbildningar, och skräddarsydda upplägg efter specifika förfrågningar.

Vi har spetskompetens inom till exempel genusvetenskap, normkritisk pedagogik, intersektionalitet och verksamhetsutveckling. Vi har även lång erfarenhet inom skola och andra pedagogiska verksamheter. Det gör oss till några av Stockholms mest bokade inom området!

Här hittar ni vår utbildningskatalog som visar vilka typer av utbildningar er verksamhet kan boka in redan idag för att påbörja ert arbete för en inkluderande och hbtqi-komptenent verksamhet! Utbildarna hos RFSL Stockholm utför också Stockholms stads diplomutbildning för ett hbtq-kompetent och normmedvetet bemötande

Har ni frågor kring vår utbildningsverksamhet kan ni kontakta oss här.

Kunskap är makt – kunskap om hbtqi-frågor är makt att förändra!


Klicka här för att boka er utbildning idag!