Sexperterna

Sexperterna arbetar för en förbättrad sexualhälsa på nätet, på barer och i parker. Vårt arbete syftar till att minska hiv och andra STI bland homosexuella, bisexuella och transpersoner som har sex med män. 

Sexperterna chatt: Hivprevention och sexualupplysning på nätet. Främst via sida på Qruiser, Sexperternas konto på Facebook, via vår mail sexperterna@rfsl.se och vår hemsida sexperterna.org

Sexperterna klubb och park: Våra volontärer besöker nattklubbar och barer där målgrupperna finns och pratar säkrare samt delar ut gratis kondomer och glidmedel. Vill du bli volontär? Maila sexhalsa@rfslstockholm.se och skriv ”Sexperterna” i ämnesraden.

Sexperternas samtalsmottagning: Har du funderingar kring droger eller vill prata med någon om att sluta, ta mindre, ta en paus eller göra det säkrare? Vi erbjuder stöd utan pekpinnar. För tidsbokning eller rådgivning maila mottagning@rfslstockholm.se eller läs mer på sexperterna.org/chemsex

Gratis kondomer och glidmedel: Sexperterna skickar ut gratis kondomer och glidmedel till målgruppen direkt hem i brevlådan. Gå till sexperterna.orgoch klicka på röda pricken längst ned till höger eller maila sexperterna@rfsl.se. Vi ser även till att Stockholm alla nattklubbar, barer och videoklubbar där målgruppen finns har kondomer och glidmedel.

Kolla in Sexperternas hemsida www.sexperterna.org för att läsa mer om vår verksamhet.

Läs och ladda ned Sexperterna Chatts metodmaterial, wearethesexperts, på engelska.