Sexperterna

Sexperterna arbetar med sexualhälsa för män och transpersoner som har sex med män. Arbetet syftar till att minska hiv och andra STI:er bland våra målgrupper samt att öka välmåendet genom att sprida kunskap om lust och njutning. 

Sexperterna Chatt
Hiv/STI-prevention på nätet. Våra informatörer svarar på frågor som säkrare sex, lust och njutning. Vi finns närvarande på Instagram, Facebook, Qruiser och via chatt på vår hemsida sexperterna.org

Sexperterna outreach:
Våra informatörer besöker nattklubbar, barer, events och parker där målgrupperna finns för att prata säkrare sex, lust och njutning samt för att dela ut gratis kondomer.

Sexperterna/Testpoint:
Anonym snabbtestning för hiv och syfilis med svar direkt på plats.

Läs mer:
testpoint.se

Sexperternas samtalsmottagning: Samtalsmottagningen erbjuder stöd till dig som har funderingar eller erfarenheter av att sälja sex eller funderingar kring droger och sex. Vi arbetar utifrån dina målsättningar och samtalen anpassas efter dina behov. Boka samtalsstöd eller rådgivning genom att maila mottagning@rfslstockholm.se

Läs mer:
Sexperternas samtalsmottagning
sexwork.sexperterna.org

Gratis kondomer och glidmedel:
Vi ser till att kondomer och glidmedel finns tillgängliga på Stockholms nattklubbar, barer, videoklubbar och andra arenor där våra målgrupper rör sig. 

Vill du beställa gratis kondomer och glid till ett event eller en klubb, maila bestalla@stockholm.rfsl.se

Sexperterna skickar också hem gratis kondomer och glidmedel till privatpersoner som tillhör våra målgrupper. För att beställa klicka här! Kolla in Sexperternas hemsida sexperterna.org för att läsa mer om vår verksamhet.

Vill du bli informatör? Maila sexhalsa@rfslstockholm.se