Utbildningskatalog

Här hittar du Utbildarna hos RFSL Stockholms olika utbildningsupplägg. Alla våra utbildningar kan kan levereras både på plats och digitalt.

Var ska ni börja?

Om detta är er verksamhets första steg i arbetet för inkludering och hbtqi-kompetens så rekommenderar vi att ni börjar med att titta igenom våra grundföreläsningar. Här hittar ni föreläsningar som ger grundläggande kunskaper för att påbörja ert arbete för inkludering, hbtqi-kompetens och ett likvärdigt bemötande – både inom er verksamhet och gentemot de människor ni möter. 

Är ni mer intresserade att sätta er in i det praktiska görandet kring arbetet med inkludering, hbtqi-kompetens och ett likvärdigt bemötande kan ni boka en workshop med oss!

Söker ni efter en mer inriktad utbildning? Då har vi flera alternativ beroende på era behov och förutsättningar.

Vi har tematiska föreläsningar som ger fördjupad kunskap om ett visst ämne eller målgrupp. Dessa kan även kombineras med våra grundföreläsningar för att skapa en längre skräddarsydd föreläsning efter temat som passar er verksamhet. 

Är ni intresserade av en längre och bredare utbildning kopplat till ert specifika verksamhetsområde? Då rekommenderar vi våra verksamhetsnära utbildningar som varvar föreläsningar och workshop-moment och fokuserar på just ert verksamhetsområde.

Om ni är intresserade av en längre processinriktad utbildning så att vi kan skräddarsy en utbildning utifrån era långsiktiga mål och behov!

Utöver våra utbildningar kan vi även stötta er verksamhet i arbetet för inkludering och likvärdigt bemötande genom handledning och konsultation, där vi rådgiver er verksamhet utifrån era behov, förutsättningar och mål.

Om ni är en kommunal verksamhet i Stockholm stad hänvisar vi er till Stockholms stads diplomutbildning för ett hbtq-kompetent och normmedvetet bemötande som vi på Utbildarna hos RFSL Stockholm levererar.

Har ni frågor kring vår utbildningsverksamhet kan ni kontakta oss här.

Är ni redo att boka en utbildning? Klicka här!