Tack till alla som kom till RFSL Stockholms politiska debatt! Vi är glada över att kunna erbjuda en plattform där våra medlemmar kan ställa lokala politiker till svars. Tillsammans lyfte vi frågor som är avgörande för vår trygghet och allas lika värde.

Under debatten tog vi upp viktiga ämnen som ofta förbises. Vi pratade bland annat om om behovet av arbeta för ökad trygghet för vår community, hbtqi-diplomering av förskolor och hur vi kan säkra en värdig äldrevård för alla. Vi påminde om att konkreta åtgärder behövs. 

På agendan var också arbetet med göra Stockholm stadsbild mer inkluderande genom uppförandet över ett moment över hbtqi-communityts kamp och historia.

Vi uppskattar att Christofer Fjellner (M), Clara Lindblom (V), Åsa Lindhagen (MP), Jonas Naddebo (C), Jan Jönsson (L), Anders Österberg (S) och Nike Örbrink (KD) deltog i diskussionen. Nu förväntar vi oss orden omsätts till i handling. Tack också till vår ordförande, Lovise Brade, som modererade samtalet.

Vi kommer fortsätta kämpa för att våra frågor inte bara hörs, utan också får konkreta svar. Tillsammans kan vi bidra till att skydda staden från antidemokratiska krafter. Stockholm ska vara en trygg och inkluderande stad för oss alla.

Hade du inte möjlighet att lyssna på debatten i år? Håll utkik i våra kanaler framöver för att lyssna på viktiga utdrag!