Vill du stå upp för rättvisa, kärlek och allas rätt att vara sig själva? Då är RFSL Stockholm föreningen för dig!

Sedan 1950 har RFSL kämpat för hbtqi-personers rättigheter. Våra medlemmar, aktivister  och volontärer har varit med och format historien – men kampen är långt ifrån över. Världen behöver oss nu mer än någonsin, och tillsammans kan vi fortsätta att göra skillnad. Vi är starkare tillsammans, och din röst är viktig! 

Genom att bli medlem i RFSL Stockholm hjälper du till att forma en framtid där alla hbtqi-personer kan leva sina liv i frihet och utan rädsla. Ditt medlemskap är mer än bara en handling – det är ett ställningstagande för rättvisa, respekt och mänskliga rättigheter.

👉 Bli medlem idag

Medlemskapet kostar 100 kronor per kalenderår. För dig med begränsad ekonomi kostar det 10 kronor. Är du under 26 år? Då är medlemskapet gratis via RFSL Ungdom (Glöm inte att klicka i att du vill gå med i RFSL Stockholm om du vill ta del av våra aktiviteter här).

Som medlem får du:


✅ Starta och delta i medlemsgrupper för gemenskap och påverkan
✅ Tillgång till RFSL Stockholms lokaler för aktiviteter
✅ Rösträtt på vårt årsmöte – din röst är viktig!
✅ Tillgång till medlemsrabatter och förmåner

✅ Nyhetsbrev och uppdateringar om viktiga frågor och initiativ
✅ Chansen att göra skillnad som volontär
✅ En starkare röst för hbtqi-personers rättigheter

Ditt medlemskap gör skillnad. Tillsammans står vi upp mot orättvisor och bygger en värld där alla kan leva öppet, tryggt och fritt.

Länken till sidan där du klickar i att du vill bli medlem finns i vår bio. Vill du ha hjälp med ditt medlemskap? Kontakta oss på: medlemskap@rfsl.se