Är du medlem i RFSL Stockholm, mellan 13-25 år och vill göra skillnad för hbtq-ungdomar? Åk då på RFSL Ungdoms aktivistläger Mer än queer mellan den 13-15 september!

Aktivistlägret är till för dig som vill få fördjupade kunskaper inom projektledning, organisering, att skapa trygga mötesplatser och ha roligt medan du gör det! Under lägret får du hänga med RFSL Ungdoms erfarna projektledare och andra peppade aktivister under fyllda dagar med workshops, föreläsningar, diskussioner och häng.

Under hösten kommer alla som deltar på lägret att få göra sitt eget projekt. Stort som smått, det kan vara en namninsamling på Facebook, fikakvällar för hbtq-ungdomar eller en större aktivitet – du bestämmer själv! Du får en mentor från RFSL Ungdom som stöttar dig i genomförandet av ditt projekt.

Och det bästa? Lägret är gratis! RFSL ungdom står för boende, mat och resa. Det enda du behöver göra är att anmäla dig, vilket du gör här.

Praktisk information
Aktivistlägret är mellan fredagen den 13:e och söndagen den 15 september. Du behöver vara på plats kl.16.00 på fredagen; lägret avslutas runt kl. 15.00 på söndagen. Lägret hålls någonstans i Stockholmstrakten, exakt plats anges senare i sommar.

Mer information om lägret hittar du på RFSL Ungdoms webbplats. Frågor kan lämnas till RFSL Ungdoms projektledare Tone Alin på tone@rfslungdom.se. Vi hoppas att många från RFSL Stockholm vill åka och bli peppade att förändra världen!