I slutet av förra året påbörjades projektet “RFSL Stockholms nya hemsida”. Bakgrunden har nog alla som har försökt hitta något på den gamla hemsidan, nämligen att den var rörig och ibland länkades en vidare flera led innan en kom rätt. Den var inte heller den snyggaste hemsidan på nätet, eller den mest lättredigerade.  Så vi började leta publiceringsverktyg och skissa på hemsidans nya och mer tillgängliga struktur.

Efter de första textliga spadtagen har vi tänkt, flyttat om, kodat, diskuterat, skrivit och tänkt lite till. Menyernas rubriker har  bytt plats och färg. Alla texter från den gamla sidan har tittats på, ändrats och flyttats över. Nya fräscha texter har tillkommit.

Och nu är det äntligen dags! mdev.rfslstockholm.se är snart inte längre en “hemlig sida”, utan RFSL Stockholms officiella hemsida!

Välkommen!

Minde Passby, Webbmaster mdev.rfslstockholm.se & Webbredaktionen

Bo Ludvigsson, Webbredaktionen

ps. I detta första inlägg vill vi passa på att tipsa om två favoritsidor för dig som vill har koll på vad som händer. Sidan artiklar är sidans bloggdel, där du kan läsa nyheter och funderingar från föreningens alla delar. Den går även att följa via rss, för den som vill. I kalendariet kan du läsa om våra arrangemang, en annan bra sida för att hålla koll på vad som händer alltså. d.s.