Hej kära medlem!

Härmed vill vi hälsa dig välkommen till ett nytt år med RFSL Stockholm, genom att bjuda in dig till RFSL Stockholms årsmöte den 13 mars. Vi lämnar 2015 bakom oss med många stora framsteg i vår förening: ett stärkt politiskt påverkansarbete, en mycket uppskattad Transfest under Stockholm Pride och nya spännande projekt. Samtidigt ser vi flera negativa händelser i samhället, som ett allt växande hat mot olika grupper i samhället och ett växande stöd för rasistiska organisationer och partier. RFSL Stockholms kamp för hbtq-personers rättigheter behövs därför mer än någonsin, för att utvecklingen mot ett öppnare samhälle inte ska gå i motsatt riktning.

Därför ser vi fram emot ett 2016 med stora möjligheter att göra en skillnad för Stockholms hbtq-personer. I början av året kommer RFSL Stockholm att ta beslut om ett politiskt program, där vi benar ut vilka sakfrågor som är viktiga för oss att driva politiskt, och hur vi ska driva de olika frågorna. Processen att ta fram det politiska programmet har delvis gjorts möjligt tack vare input som medlemmarna har kommit med i vår medlemsenkät. Tack vare de svaren och ett hårt arbete från styrelsen har vi därför en fantastisk grund att utgå ifrån i vårt arbete för att göra Stockholm till den bästa staden som den kan vara för hbtq-personer. Vi kommer självklart också att fortsätta driva och utveckla våra stödverksamheter, vårt hivpreventiva arbete och alla de olika medlemsgrupper som finns i föreningen, och fortsätta utforma vår verksamhet så att våra medlemmar kan känna att RFSL Stockholm är en plats för alla.

I detta brev vill vi bjuda in dig att vara med på vårt årsmöte, där vi tillsammans tar viktiga beslut om vad RFSL Stockholm ska göra under det kommande året och väljer en ny styrelse. Vi hoppas på att träffa dig under årsmötet den 13 mars och se dig engagerad i vår fantastiska förening under året. Och om du inte kan vara med då, tveka inte att höra av dig och berätta vad du vill göra för att RFSL Stockholm ska bli ännu bättre.

Vänliga hälsningar Styrelsen för RFSL Stockholm