Det är mycket peppigt och härligt att brädspelandet äntligen är igång efter sommaruppehållet!

Nästa tillfälle är söndagen 31/8 klockan 13-19.
Välkommen till RFSL-huset, Sveavägen 59, 1 trappa. Porttelefon: RFSL Stockholm.

Det finns inte något spelbibliotek, utan plocka med dig de spel du vill spela eller som du tror att andra vill spela!

OBS! VIKTIG INFO: nu har vi träffats några gånger och de flesta vet säkert att man behöver vara medlem i RFSL för att få vara med och spela. Vid nästa tillfälle kommer vi att börja titta på allas medlemskort. Inget medlemskort=inget spelande. Ta därför med ditt!

Om du har tappat bort ditt kort så kan jag hjälpa dig med ett nytt. Om du mejlar mig så ser jag till att det finns ett kort till dig att få när du kommer på brädspelsträffen 31/8. Mejla mig ditt för- och efternamn och födelseår på följande adress: hbtq_bradspelare@stockholm.rfsl.se

Om du inte är medlem måste du styra upp detta innan 31/8. det kostar 100 kr och du fixar det enkelt här: https://rfslstockholm.se/om-oss/bli-medlem/

Vi ses den 31/8!
/Fox

Info om hbtq och brädspelare:
“Hbtq och brädspelare” är en RFSL-medlemsgrupp för dig som gillar att spela brädspel och som vill göra det i ett sammanhang fritt från homofobi, transfobi, sexism och rasism. Alla som är medvetna om att det finns fler kön än två och respekterar självvalda pronomen (hon hen han den etc) är mer än välkomna!

Om det här stämmer in på dig spelar det ingen roll om du har spelat mängder av tunga strategispel eller är nybörjare. Här finns det alltid tillfälle att få lära sig brädspel och att träffa nya hbtq-personer att spela med.

Jag som har tagit initiativ och startat denna medlemsgrupp gör det ideellt och som enskild medlem. Det kan därför tänkas att tiderna ibland justeras.

Kom och spela brädspel med oss!
Kontakt: hbtq_bradspelare@stockholm.rfsl.se