Födesledagsfest på Hyllan den 28 april!

Hurra, hurra, hurra!!
I år är det 40 år sedan RFSL Stockholm bildades. Under dessa 40 år har vi arbetat flitigt med politisk påverkan och fungerat som en social plattform och socialt nätverk för hbtq-personer i Stockholm.

Och att RFSL Stockholm fyller 40 år är såklart något som vi vill fira! Därför ställer vi till med ett festligt mingel lördagen den 28 april på Huset, Sveavägen 59 för medlemmar, engagerade, icke-medlemmar, intresserade, involverade och så vidare! Vi börjar klockan 18.00.

Det kommer att bjudas på tal, uppträdanden, musik och annat smått och gott i lokalerna som varit RFSL Stockholms tillhåll sedan 1988. Festligheterna är öppet för personer i alla åldrar och inträdet är gratis!
—————————————————————————————–
LIVE:
Kvinnokören Sapphonia kommer att inleda denna afton och firande! Kvinnokören Sapphonia fyller bara 28 i år så vi har några år kvar till 40. Vi sjunger för glädjen och styrkan som musiken ger oss och hoppas att det ska smitta av sig till er i publiken. Vill ni ha mer av oss missa inte Sapphonias försommarkonsert på Boulevardteatern onsdag 30 maj.
www.kvinnokoren.org

Pernilla Hammargren: Komiker som uppträtt på Pride Comedy, HBTQ- festivalen GBG, Malmö Comedy festival och som även ses på standupklubbar i landet. Är en av tre komiker i Humormaffian som driver humorklubb på Judys i Stockholm och som hörts i P3.
—————————————————————————————-

Fullständigt program kommer inom kort så håll utkik på vår Facebook-sida och här förstås.

Visst syns vi? Du kan anmäla dig här: https://www.facebook.com/events/218972858204080/

Varmt, varmt välkomna!