Härmed vill vi hälsa dig välkommen till ett nytt år med RFSL Stockholm, genom att bjuda in dig till RFSL Stockholms årsmöte den 14 mars klockan 14:30-18:00. Under 2014 slog vi medlemsrekord, startade nya projekt om hbtq och funktionalitet, normkritiska skolgrupper och hbtq-föräldraskap, röstade igenom viktiga beslut på RFSL:s kongress och bedrev framgångsrik politisk påverkan inför valet. Bland mycket annat. Vi har alltså ett mycket produktivt och framgångsrikt år bakom oss.

Nu vill vi bjuda in dig att vara med på vårt årsmöte, där vi tillsammans tar viktiga beslut om vad RFSL Stockholm ska göra under det kommande året och väljer en ny styrelse. Vi hoppas på ett konstruktivt och bra möte, med stärkande diskussioner om föreningens framtid.

Vi hoppas på att träffa dig under årsmötet den 14 mars och se dig engagerad i vår fantastiska förening under året. Och om du inte kan vara med då, tveka inte att höra av dig och berätta vad du vill göra för att RFSL Stockholm ska bli ännu bättre.

Kolla även gärna in i vårt senaste nyhetsbrev om vad som händer i föreningen, och hur du kan engagera dig för det du tycker är viktigt.

Välkommen!