almodovar

Den 5 juli har den spanske regissören Pedro Almodovars nya komedi “Kära passagerare” premiär. Men redan den 25 juni anordnar RFSL Stockholm i samarbete med Triart Film och Stockholm Pride en förhandsvisning av filmen för våra medlemmar!

Allt du behöver göra är att komma till biograf Victoria nära Medborgarplatsen en liten bit innan 18:30, då föreställningen börjar. För att få komma in ska du uppge rabattkoden RFSL. Vill du vara säker på att få en plats till filmvisningen kan biljetter hämtas upp från och med onsdagen den 19 juni. Det är först till kvarn som gäller, så om du vill gå kan det vara bra att vara tidigt ute.

Är du intresserad? Se en trailer av filmen här och ladda ner affischen här.

Vill du gå på visningen men är inte medlem? Skaffa då medlemskap här.

Här nedan hittar du mer information om filmen:
Pedro Almodóvar återvänder till sina hämningslösa rötter och serverar en färgsprakande komedi. Ett flygplan på väg mot Mexico City får problem med landningsställen och tvingas cirkla runt i luften. Ombord bestämmer sig de tre manliga flygvärdinnorna för att lugna passagerarna genom att söva dem. Men alla somnar inte. När den synska oskulden Bruna, dominatrixen Norma, TV-stjärnan Galan, den kriminelle Mas, yrkesmördaren Infante och ett nygift par får nys om vad som är på väg att hända tar det hela en minst sagt oväntad vändning…

“Det är en lätt, väldigt lätt, komedi. Det som möjligen påminner om vår verklighet är att vi har ett helt folk som har tvångsmatats med sömnpiller, drogats så att de inte reagerar. Filmen visar vår relation med makten genom piloterna, som håller tyst och försöker fly. Ordern som kaptenen ger till sin besättning är att hitta på något, vilken teknisk detalj som helst som kan distrahera passagerarna. Det påminner också om hur våra ledare fungerar. Men i övrigt är det mest en vild skröna som jag hoppas får människor att skratta”, säger Pedro Almodovar om filmen.