affischen-212x300-genomytanNu har du som är medlem i RFSL Stockholm en lysande chans att få gå på bra teater till ett ännu bättre pris! Under fyra föreställningar mellan den 28-30 mars sätter Teaterhjälten upp pjäsen “Genom Ytan” om en relation mellan två systrar och en kärlekshistoria mellan den ena systern och en sjöjungfru.Pjäsens överhängande tema är kärlek, syskonskap och könsidentitet.

Du som är medlem i RFSL Stockholm betalar endast 80 kronor (normalpris 100 kronor) för föreställningen. För att du ska kunna göra det behöver du boka din biljett genom att maila till info@teaterhjalten.se och anger koden RFSL Stockholm. Du kommer därefter att bli erbjuden biljjen eller biljetterna till det rabatterade priset.

Pjäsens handling:
Systrarna Randi och Sussie har alltid gått genom livet i armkrok. Men medan Sussie skaffat sig sushiekrog med toppbetyg, massa vänner, sex och till och med en bebis i magen halkar lillasyster några steg bakom. När Randi förälskar sig i den fnissiga sjöjungfrun utan kön vänds allt upp och ner. Genom ytan är ett komiskt, sorgligt och sensuellt undervattensdrama som inte liknar någonting du sett förut.

Pjäsens spelas i Teater Tres lokaler på Rosenlundsgatan 12 i Stockholm. Läs mer om föreställningen på dess hemsida eller på facebookevent. Vi hoppas att det är många medlemmar som vill passa på att ta fasta på detta erbjudande!