Medlemsrabatter

Här hittar du aktuella rabatter du får som medlem i RFSL Stockholm. Om du har tips på fler möjliga medlemsrabatter är du välkommen att kontakta oss på info@stockholm.rfsl.se.

Green Laces
Green Laces säljer snygga etiska skor, väskor och accessoarer som alltid är 100 % veganska. De har ett brett sortiment som innefattar både svenska och internationella designers. Om du vill klämma och känna på produkterna finns de i butik på Hökens gata 7. Alla medlemmar i RFSL Stockholm får 10 % rabatt hos Green Laces. Skriv in kampanjkoden RFSLSTHLM och lämna ditt medlemsnummer i meddelandefältet vid beställning i webbshoppen, eller visa ditt medlemskort i butiken. Hemsida: www.greenlaces.se

S:t Eriks Budoklubb
Kom och träna ju-jutsu och självförsvar på S:t Eriks Budoklubb, Sveavägen 130. RFSL-medlemmar tränar till förmånligt pris på nybörjartermin 500 kr (ordinarie pris för nybörjare 1 800 kr). Kontakta dem på på info@sebk.nu.

Top Performance Institute
Vår kiropraktorklinik på Vegagatan 15 vid Odenplan i Stockholm erbjuder tjänster och produkter för att optimera patientens livskvalitet och hälsa. Detta genom att erbjuda behandlingar mot smärta och skador i rörelseapparaten samt utbildning inom träning, nutrition, sömn och stresshantering för en bättre fungerande vardag och en optimerad hälsa på sikt. På kliniken träffar du färdigutbildade kiropraktorer, massageterapeuter och personliga tränare med kompetens inom nutrition samt sömn- och stresshantering. Vår vision är att erbjuda våra patienter de verktyg som krävs för att kunna leva ett långt och hälsosamt liv, tillsammans med sina nära och kära utan påverkan av smärtor, kroniska skador och sjukdomar.

Medlemmar i RFSL Stockholm får 20 % rabatt på Kiropraktik, massageterapi, rehabilitering samt kost- och näringsrådgivning på Top Performance Institute. 

Tidsbokning sker genom www.tpi.se. Skriv RFSL i kommentarsfältet när du bokar så får du rabatt när du betalar på plats efter behandlingen.

Har du frågor kan du kontakta info@tpi.se.