Valberedningen i RFSL Stockholm söker nya medlemmar till styrelsen som vill verka för hbtq-personers rättigheter i Stockholm verksamhetsåret 2014-2015 och i synnerhet en ny kassör.

Känner du någon eller vill du kandidera själv är det nu hög tid att kontakta oss i Valberedningen. Du kan nominera någon som du tycker ska vara med och styra i RFSL Stockholm det kommande verksamhetsåret eller varför inte nominera dig själv!?

Vi söker personer med varierad bakgrund och erfarenhet av arbete i tex organisationer, föreningar och nätverk, men det är inget krav att ha styrelsevana. Det viktiga är att du vill engagera dig och delar RFSL Stockholms värderingar och synsätt. Vi söker särskilt personer som har erfarenhet av att bli rasifierade eller av att mötas av diskriminering på grund av att inte passa in i hetero/cis/funkis/vitnormen. För mer information om uppdraget och föreningen kan du läsa på RFSL Stockholms hemsida: https://rfslstockholm.se/om-oss/foreningen/styrdokument/

Frågor och nomineringar skickar du till valberedningens mailadress: klara.lundholm@stockholm.rfsl.se

Skicka in nomineringar senast den 15 februari 2014, men helst så snart som möjligt! Du kan nominera hur många personer som helst. Den information vi behöver om den du nominerar är:

Namn
Kontaktuppgifter
Post du vill nominera personen till
Kort motivering

Kom ihåg att om du nominerar någon måste hen vara informerad om detta och ha tackat JA till kandidaturen.

Sprid gärna denna information till andra organisationer, föreningar och nätverk där du tror att kandidater kan finnas.

Vi ser fram emot din nominering!

//Valberedningen RFSL Stockholm,
Christian, Klara, Monica och Omar