Samtalsgruppen är till för dig som är mellan 15-25 år och har funderingar kring din egen könsidentitet och/eller könsuttryck. Oavsett om du precis har börjat dina funderingar eller om du har haft de hela livet är Samtalsgruppen ett ställe där du kan prata om det du behöver. Till gruppen kan man gå för att få vara sig själv och träffa andra med liknande erfarenheter.
 
Kanske känner du dig varken som kille eller tjej, eller så upplever du att det kan variera från olika tider, kanske vill du förändra din kropp så att den mer känns som din kropp eller så har du andra erfarenheter av könsidentitet och trans. Detta och mycket mer snackas det om under Samtalsgruppen. Det som du tycker är viktigt, tycker vi är viktigt.
 
Samtalsgruppen hålls av två ledare som själva har erfarenhet av att vara trans på något sätt.  Att vara med i gruppen är gratis och det brukar vara mellan 6-14 deltagare i varje grupp. Vi ses 8 gånger.
 
 
 
Föranmälan krävs då varje startgrupp har ett begränsat antal platser. Om du har några frågor går det bra att maila.
 
 
 
Hur anmäler jag mig?
Skicka ett mail med ditt namn, din ålder och en mening om varför du vill gå gruppen till transit@stockholm.rfsl.se. Märk mailet ”SAMTALSGRUPP”
 
 
 
Vilka datum och tider är det?
 
Åtta onsdagar kl 18:00-20:30 med start den 18 september och sista träffen den 6: november.