RFSL Stockholm startar under våren en ny medlemsgrupp för regnbågsfamiljer! Efter vår första träff som gick av stapeln söndagen den 27 /1 kan vi konstatera att det blev en succé, över 80 vuxna och 50 barn närvarade. Jätteroligt tycker vi!

Med anledning av detta massiva behov och intresse har vi bokat in träffar för hela vårterminen. Vi välkomnar alla regnbågsfamiljer oavsett ålder på barn till våra träffar. Vi vill skapa möjlighet för barnen att se att det finns fler som lever i olika familjesammansättningar. Går ni i tankarna på att skaffa barn är detta en bra mötesplats för att få hjälp och ett bra nätverk. Vi vill skapa en plats där vi som lever i olika typer av regnbågsfamiljer kan träffas för att prata, utbyta erfarenheter och ha det trevligt.

Följande söndagar under våren ses vi i RFSL Stockholms lokaler på Sveavägen 59, kl 14-16. 17 februari, 10 mars, 7 april, 28 april, 19 maj och 9 juni.

Vi vill uppmärksamma alla på att våra träffar inte kommer att ha formen av en öppen förskola, det vill säga: det kommer inte att finnas några pedagoger på plats, utan varje vuxen person som tar med sig ett eller flera barn ansvar själv för barnen under träffarna.

Vi kommer att behöva volontärer under varje träff som hjälper till med att visa folk rätt, brygga kaffe, öppna dörren, etc. Vill du vara med och hjälpa till? Skicka ett mail till oss så hör vi av oss till dig!

Har du några frågor, tveka inte att kontakta oss!
Vår mailadress: motesplatsregnbagen(at)gmail.com

Vi som ingår i arrangörsgruppen heter Veronica, Mia, Jenny och Carola. Vi önskar alla regnbågsfamiljer i Stockholm välkomna till våra träffar, hoppas att vi ses!