Första redaktionsträffen för Queera Berättelser den här terminen är på tisdag den 27e augusti! Välkomna alla (mellan 13-25 år) som vill vara med!

Vi bjuder på fika från kl 17:00 och mötet kommer igång 17:30. Vi kommer prata igenom vilka idéer som finns i gruppen och diskutera hur vi kan genomföra dessa.

Tidigare har vi pratat om att ordna en graffitiworkshop så om man är intresserad av det får man höra av sig eller komma på mötet så bestämmer vi datum för det då.

Om man har andra förslag på workshops eller saker man vill göra inom projektet kan man skicka sina förslag på redaktionens facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/523139271075754/?fref=ts

Det kommer finnas pysselmaterial på plats om man vill göra collage och jobba med bilder eller schabloner efter mötet.

För mer info kontakta sissela@fanzingo.se

—————————

Queera Berättelser är ett projekt med fokus på berättelser som utmanar normer kring kön och sexualitet. Målet är att samla en massa berättelser i en bok och en skiva med ljud- och bildmaterial. Alla som vill mellan 13-25 år kan vara med, och man bestämmer såklart själv vad man gör av sin berättelse och vilka som får ta del av den.

Vi har en redaktion som träffas ungefär varannan vecka för att bolla idéer med varandra och inspireras av gruppen. Redaktionen håller till på mediehuset Fanzingo i Alby, här finns utrustning som man kan låna för att göra film, radio, musik, fota, osv. Man behöver inte ha några förkunskaper, det finns folk på Fanzingo som kan visa hur det funkar.flyer A6 klar