I februari går teatern “Den största av dom största”, där två kvinnor gestaltar den vita manliga normen och häcklar dess historia (se mer info om teatern nedan). Dramat har blivit hyllat av många för sin starka kritiska hållning mot mans-, vit och heteronormen.

Som medlem i RFSL Stockholm har du just nu chansen att köpa 2 biljetter till priset av 1. Passa på att njuta av normkritisk kultur till för endast 80 kronor styck (normalpris 160 kronor styck). De föreställningar som har lediga platser är den 27 februari samt 1, 2, 8, 15, 16, 20, 22 och 23 mars klockan 19:00, så skynda er att skaffa biljetter! Teatern hålls på Dramalabbet, Östgötagatan 2, Stockholm. Maila info@dramalabbet.com och uppge rabattkoden “kompis” när du bokar.

Kort om teateruppsättningen
Den största av dom största skildrar ett möte mellan skådespelaren Mikael Persbrandt och regissören Thommy Berggren, som försöker skapa en teaterföreställning tillsammans. Den relation som en gång börjat som en yrkesrelation har glidit över från det professionella in i en privat kamp som kräver frigörelse och upplösning. Den största av dom största är en demontering av det manliga geniet. Den är en uppgörelse med den vita, medelålders mannen som norm och som bromskloss. Den är en uppmaning till alla som fått stå tillbaka att ta platsen och leva sina liv fullt ut.