Välkommen till en volontärträff  i Stockholm den 28 augusti inför ILGA-konferensen som äger rum i Stockholm 10-16 december!
Det går förstås bra att vara volontär på ILGA-konferensenäven om man inte har möjlighet att vara med på detta möte. Vi återkommer med mer info löpande under hösten.
Volontärträffen finns också som ett event på facebook. Sprid det gärna!
https://www.facebook.com/events/318799424882286/

I december är RFSL värd för ILGA:s världskonferens i Stockholm. Uppemot 400 deltagare kommer från hela världen för att delta i konferensen och i några av alla förkonferenser och andra möten som anordnas under den vecka som Stockholm gästas av den internationella hbtq-rörelsen.

Vi söker nu volontärer som vill vara med och skapa den bästa möjliga plattformen för den globala hbtq-rörelsen som kommer till Stockholm för att dra upp riktlinjerna för kommande års kamp.

Vi söker dig som kan tänka dig att vara med under själva konferensen, enstaka eller flera dagar mellan den 10-16 december. Vi söker också dig som gärna är med i planeringsarbetet under hösten och får ett eget ansvarsområde.

Välkommen på informationsträff på RFSL, Sveavägen 57, plan 3, den 28 augusti kl. 18!

Vi söker alla typer av kompetenser! Exempel på arbetsuppgifter:

  • Bemanna informationsdesk i ABF-huset
  • Visa gäster och deltagare rätt i ABF-huset samt mellan vandrarhem och konferenslokaler
  • Möta deltagare på Arlanda
  • Samordna fester och middagar
  • Arrangera andra sociala evenemang (filmvisningar, queer sightseeing, mm.)
  • Sätta ihop välkomstkit
  • Vara ljudtekniker

ILGA:s världskonferens 2012 arrangeras i Stockholm 9-16 december (huvudkonferensen hålls 13-16 december). LGA – International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association är den globala paraplyorganisationen för hbtq-organisationer och har cirka 600 medlemsorganisationer. Världskonferensen är ILGA:s högsta beslutande organ och hålls vartannat år, senast var i Sao Paolo, Brasilien, 2010.