Gayseniorerna

Kom och fika med oss! Gay-Seniorerna är en grupp äldre homo- och bisexuella män som träffas varje onsdag för att fika och ha trevligt tillsammans. Vårt seniorcafé är öppet för alla män från cirka 60 år och uppåt. Även yngre män som trivs med oss är välkomna.

Obs! Vi uppmanar dig att vara Covid-19 vaccinerad när du deltar i vår aktiviteter.

Seniorcafé på onsdagar

Gay-Seniorerna träffas på onsdagar i RFSL Stockholms lokaler i Det vita huset, Alsnögatan 7, på Söder. Ta tunnelbanan till Slussen och sedan buss 53 eller 55 på Katarinavägen mot Henriksdalsberget. Hållplats: Danvikstull.

Vi samlas runt kl. 14:30
Kaffe och te serveras kl. 15.00.
Pris 30:- för kaffe eller te med bröd.

Öppet hus. Ingen föranmälan eller registrering krävs. Observera att det ibland inte är någon träff p.g.a. sommaruppehåll eller liknande.

Andra aktiviteter

Gay-Seniorerna vill bidra till gemenskap och sociala kontakter för äldre homo- och bisexuella män. Verksamheten startade 1987. Förutom seniorcaféet har vi flera regelbundna aktiviteter på tisdagar, bl.a. bio, museibesök och promenader. Nu och då ordnar vi teaterbesök, en fest, en utflykt eller en resa. Mer information hittar du i vårt nyhetsbrev, som skickas ut med e-post till alla som anmält sin e-postadress till vår kontaktlista.

Kontakta oss

gaysenior@stockholm.rfsl.se