Gayseniorerna

Kom och fika med oss! Gayseniorerna är en grupp äldre homo- och bisexuella män som träffas varje onsdag för att fika och ha trevligt tillsammans. Vårt seniorcafé är öppet för alla män från cirka 60 år och uppåt. Även yngre män som trivs med oss är välkomna.

Seniorcafé på onsdagar

Gayseniorerna träffas på onsdagar i RFSL Stockholms lokaler i Det vita huset, Alsnögatan 7, på Söder. Ta tunnelbanan till Medborgarplatsen och sedan buss 53 på Folkungagatan mot Henriksdalsberget. Hållplats: Danvikstull.

Kaffe och te serveras kl. 15.00.
Pris 25:- för kaffe eller te med bröd.
Kom gärna en stund innan.

Öppet hus. Ingen föranmälan eller registrering krävs. Observera att det ibland inte är någon träff p.g.a. sommaruppehåll eller liknande.

Andra aktiviteter

Gayseniorerna vill bidra till gemenskap och sociala kontakter för äldre homo- och bisexuella män. Verksamheten startade 1987. Förutom seniorcaféet har vi flera regelbundna aktiviteter, bl.a. tisdagspromenader och fredagsbad. Nu och då ordnar vi en fest, en utflykt eller en resa. Mer information hittar du i vårt nyhetsbrev, som skickas ut med e-post till alla som anmält sin e-postadress till vår kontaktlista.

Kontakta oss

gaysenior@stockholm.rfsl.se
Uppdaterad information brukar finnas på bloggen Gubbhyllan.