Golden Ladies

info@goldenladies.nu

Golden Ladies är en aktivitetsgrupp inom RFSL Stockholm för lesbiska och bisexuella kvinnor som är medelålders eller äldre. Vi är runt 180 medlemmar, de flesta i 50-årsåldern och däröver. Det finns plats för fler. 

Aktiviteter 

  • Kafékvällar 

Navet hos oss är våra tisdagskvällar på kafé mellan kl 17 och 19. Vi träffas mycket opretentiöst för att fika, prata, helt enkelt bara för att umgås. 

  • Fest 

Några gånger om året bjuder Golden Ladies in till fest. En festkommitté har då ordnat med lokal och musik, vi äter gemensamt och sedan … drar musiken och dansen igång. 

  • Och mycket annat 

Vad vi hittar på varierar från tid till annan. Alla i föreningen har möjlighet att bjuda in till aktiviteter av olika slag. Här några exempel: Vandringar, både kortare och längre. Picknickar. Se på konst, både inne och ute. Titta på sport tillsammans, ses i en bokcirkel – och varför inte lära sig virka av den som kan? Eller … vad vi nu vill samlas kring. Kanske vandra genom stan i ”kvinnohistoriska spår” eller bänka oss hemma hos någon och spela sällskapsspel? Alla initiativ är välkomna! 

Vår historia 

Gruppen bildades 1989. Sedan dess har vi samlats till en gemenskap som sprider glädje, trygghet och samhörighet. Vi har kul ihop! Här firar vi vårt 30-årsjubileum. 

Bli medlem/kontakt 

Du blir medlem i Golden Ladies genom att betala medlemsavgiften (149 kr/kalenderår) – antingen till PG 1832419-4 eller Swish 1234199253. Ange namn, epostadress, mobilnummer och födelseår. 

Deltagare i medlemsgruppers aktiviteter ska också vara medlemmar i RFSL Stockholm, klicka här för att lösa RFSL-medlemskap.

Behöver du veta mer? Hör i så fall av dig till info@goldenladies.nu så kontaktar vi dig så snart vi kan. 

Välkommen till vår medlemsgrupp!