Sexologen svarar på frågor om njutning i ett nytt avsnitt av Prata om Det-podden! Vi delar med oss av onanitips, en utlösningsskola och instruktioner för hur du bygger ditt eget lustrum! 

I det här avsnittet tar vår auktoriserade sexolog Suzann Larsdotter sig an era frågor från vår ”Sexologen Svarar”-kampanj. Vi är glada över att ha fått in många intressanta och viktiga frågor! Suzann ger utförliga svar på funderingar som:

🔹 ”Finns det olika sorters orgasmer för kvinnor? Hur kan man i så fall göra för att uppleva alla sorters orgasmer?”

🔹 ”Jag tycker inte om att prata under sex, eftersom jag gillar att gå in i ett mer djuriskt tillstånd där jag bara ‘är’. Måste jag prata med min partner under sex?”

🔹 ”Jag är cisman och dejtar en kvinna som är trans. Vi har inte haft sex än. Vad behöver jag veta/tänka på?”

Vi dyker också ner i de vanligaste sökfrågorna om sex, njutning och lust som användare i Sverige har gjort på Google under de senaste tio åren. Dessutom delar Suzann med sig av sina bästa onanitips!

Prata om Det-podden strävar efter att främja trygghet, frihet och en stark samtyckeskultur inom hbtqi-communityt. Det är en plattform där vi kan diskutera vad vi hbtqi-personer behöver för att ha tryggt och bra sex på våra egna villkor.

Lyssna nu: