GENERATION HBTQI är en nystartad mötesplats på RFSL Stockholm. Här träffas vi, hbtqi-personer från olika generationer, för att tala om teman som berör oss, livet och åldrandet under regnbågen. Vilka kamper har vi gemensamt? Vad kan vi lära av varandra? 

Under hösten arrangerar vi ett antal träffar med olika spännande teman och trevligt fika.

Vi söker dig som:

  • Är intresserad av frågor och teman som rör hbtqi och åldrande.
  • Vill vara med och arrangera träffar i en arrangörsgrupp tillsammans med projektledaren och komma med idéer och förslag kring exempelvis teman eller samarbeten.
  • Vill hjälpa till praktiskt under träffarna, fixa och förbereda fika, plocka undan, se till att besökare har det bra, med mera.
  • Vill hjälpa till med spridning av verksamheten och vid behov möta upp besökare.

Låter det som något för dig?

Skriv eller ring till projektledare Jo Tengblad Söder på jo.tengblad.soder@stockholm.rfsl.se eller 0763948342 och svara på frågorna:

  1. Vem är du? Namn, pronomen och ålder?
  2. Varför vill du bli volontär inom just GENERATION HBTQI?
  3. Vilken erfarenhet och/eller kunskap har du som du tror kan vara användbar när du ska arrangera och hjälpa till praktiskt vid träffarna?

Vi behöver din ansökan senast söndagen 11 september 2022. Boka också in tisdagen 13 september (kvällstid) för en första träff.

Hör gärna av dig om du har några frågor!

GENERATION HBTQI är en del av projektet Glittra med gråa hår, som arbetar för att synliggöra och stärka äldre hbtqi-personers möjligheter till bra hälsa och livsvillkor.