🌈✨ Fråga sexologen om njutning, bra sex och sexuell trygghet! Du kan ställa dina frågor anonymt! 🌈✨

Vi på RFSL Stockholm vill skapa en öppen och trygg plats för att prata om njutning, bra sex och sexuell trygghet inom hbtqi-communityt. Därför har vi glädjen att meddela att vår auktoriserade sexolog, Suzann Larsdotter, står redo att besvara era frågor!

Ingen fråga är för stor eller för liten. Det kan handla om allt från att utforska din egen kropp, förstå samtycke bättre, till att navigera i olika relationer. Skicka in dina frågor i vårt formulär (via länken nedan). Det går också bra att skicka in frågor här på Instagram i ett privat meddelande till oss.

Svaren på frågorna kommer att publiceras på våra sociala medier och i vår podd ”Prata om Det!”. Som frågeställare kan du vara helt anonym eller skriva under med ditt namn, beroende på vad du föredrar.

🎙️ Om podden ”Prata om Det”:

I vår podd strävar vi efter att främja trygghet, frihet och en stark samtyckeskultur inom hbtqi-communityt. Fokus ligger på att skapa en plattform där vi kan prata om vad hbtqi-personer behöver för att ha tryggt och bra sex på våra egna villkor. Vår värd, Suzann Larsdotter, är auktoriserad sexolog och socionom med lång erfarenhet av frågor som rör sex och samtycke. Prata om Det-podden finns på Spotify, Apple Podcasts och Google Podcasts. 🌈💬

Välkommen med dina frågor! Klicka här för att komma till frågeformuläret: